Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

απ'την Κατοχή έρχεται ο ΠΡΩΤΟΣ, τεύχος 4

Δείγμα της ιστορίας μας:


Βρισκόμαστε στο μέγαρο της Γερμανικής Διοίκησης Αθηνών, στην οδό Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου. Μέσα στην αίθουσα συσκέψεων είναι ο Διοι-κητής της Πρωτεύουσας Γερμα-νός αντισυνταγματάρχης Φον Σέϊμπεν. Απέναντί του βρίσκεται ο Υπουργός παιδείας της Ναζιστικής Γερμανίας Μπέρν-χαρντ Ρουστ. Παίρνοντας το λόγο ο Ρούστ απευθύνεται προς τον Διοικητή Φον Σέϊμπεν και προς τον επίσης παρόντα υπεύθυνο προπαγάνδας του Ελληνικού Ραδιοφώνου και ημερησίου τύπου Χαμπεράκη.

– Κύριοι όπως γνωρίζετε ο Ελληνικός στρατός μας δημιούρ-γησε την μεγαλύτερη ζημιά μέχρι σήμερα. Τόσο στο Αλβανικό μέτωπο κατατρόπωσε τους Ιταλούς αλλά και στην βόρεια Ελλάδα και στην Κρήτη μας καθυστέρησαν αρκετά. Αυτή την στιγμή παρά το ότι οι Έλληνες έχουν κατακτηθεί μας παρα-κωλύουν συνεχώς με σαμποτάζ και δολιοφθορές. Επειδή δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλεί-ψουμε την Ελλάδα θα πρέπει να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα. Η κατάκτηση θα ολοκληρωθεί όταν κατακτήσουμε το μυαλό των Ελλήνων.

– Μα πως μπορεί να συμβεί αυτό, είναι παντελώς απείθαρ-χοι!, ρωτάει ο Διοικητής της Αθήνας Φον Σέϊμπεν.

– Ένας μόνο τρόπος υπάρχει. Θα τους αλλάξουμε την Ιστορία τους!, λέει ο Υπουργός παιδείας της Ναζιστικής Γερμανίας Μπέρνχαρντ Ρουστ..

– Τότε είναι δυνατό να πετύχου-με!, συνεχίζει με έπαρση ο Υπουργός Παιδείας της Γερ-μανίας. Θα γίνει αλλαγή στα σχολικά εγχειρίδια. Αυτά θα κάνουν την Ιστορία των Ελλήνων να είναι μία σειρά από παραμύθια. Θα γράψετε ότι στον Μαραθώνα εμφανίσθηκε ένας εξωγήινος πολεμιστής τον οποίον είδανε οι Πέρσες και ετράπησαν σε φυγή. Για τον Μέγα Αλέξανδρο γράψτε ότι διαπλανητικά σκάφη ακολου-θούσαν και στις μάχες που γίνονταν τα σκάφη αυτά του έδιναν τη νίκη. Για το Βυζάντιο θα πείτε το χονδροειδές ψέμα ότι δεν ήταν Ελληνική αυτοκρα-τορία. Για το 1821 θα γράφετε ό-τι επαναστάτησαν οι ληστές των ορέων κατά της νόμιμης εξου-σίας. Επίσης θα γράψετε ότι ελευθερώθηκε η Ελλάς μόνο και μόνο από την νίκη των συμμάχων κατά των Τούρκων στο Ναβαρίνο.



Παραγγελίες στο τηλέφωνο 2109242125

3 σχόλια:

THEO είπε...

Νικο γεια σου!εχω παραγγειλει και τα 4 περιοδικα!θα βγει και αλλο?σε ευχαριστω πολυ!εχα κανει σχολιο και σε παλιοτερη αναρτηση απο το περιοδικο ''περιπετειεs στη ζουγκλα''

Ανώνυμος είπε...

"Επίσης θα γράψετε ότι ελευθερώθηκε η Ελλάς μόνο και μόνο από την νίκη των συμμάχων κατά των Τούρκων στο Ναβαρίνο."

Φτου, μου κατέκτησαν ήδη το μυαλό...

Артур Борис  είπε...

Είμαι Артур Борис κάτοικος/πολίτης της Ρωσικής Δημοκρατίας. Είμαι 42 ετών, επιχειρηματίας/επιχειρηματίας. Κάποτε είχα δυσκολίες στη χρηματοδότηση του έργου/της επιχείρησής μου, αν όχι για έναν καλό μου φίλο που με σύστησε στον κ. Pedro για να πάρω ένα δάνειο αξίας $250.000 USD από την εταιρεία του. Όταν επικοινώνησα μαζί τους, χρειάστηκαν μόλις πέντε εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του δανείου μου και να μεταφερθεί στον λογαριασμό μου. Ακόμη και με ένα κακό πιστωτικό ιστορικό, εξακολουθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε εσάς. Προσφέρουν επίσης κάθε είδους δάνεια όπως επιχειρηματικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτου. Δεν ξέρω πώς να τους ευχαριστήσω για όσα έχουν κάνει για μένα, αλλά ο Θεός θα τους ανταμείψει σύμφωνα με τα πλούτη του στη δόξα. Εάν χρειάζεστε επείγουσα οικονομική βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα μέσω email  pedroloanss@gmail.com