Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Aiφνιδιαστική άσκηση κατά του UCK. Προειδοποίηση και για το θέμα του Κάτσε;

Αιφνιδιαστική εντολή ανάπτυξης της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του βορείου τομέα με σκοπό την διεξαγωγή αεροαποβατικής ενέργειας άμεσης αντίδρασης με ταυτόχρηνη ανάπτυξη τμήματος ορεινών καταδρομών στον ορεινό όγκο του Γράμμου, δόθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχάλη Κωσταράκο.


Η άσκηση φέρει το όνομα «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ 6/13» στην περιοχή της Καστοριάς και συγκεκριμένα στο χωριό Διποταμιά και στοχεύει σε εξουδετέρωση τμημάτων του UCK (απελευθερωτικός στρατός Κοσόβου) και του UCC (απαλευθερωτικός στρατός Τσαμουρίας).

Στην άσκηση συμμετέχουν προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων των τμημάτων της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης του Βόρειου χερσαίου τομέα καθώς και μεταφορικά ελικόπτερα τα οποία συνοδεύονται από επιθετικά ελικόπτερα APACHE.

Η άσκηση είναι άμεσα συνδεδεμένη με αυτά που γίνονται στην Συρία αφού ο δήθεν εμφύλιος εκεί , μόνο εμφύλιος δεν είναι.

Σε περίπτωση δήθεν εξέγερσης στην Ελλάδα, μόνο Έλληνες δεν θα συμμετέχουν, αφού όλα θα γίνουν από πεμπτοφαλαγγίτες ψευτολαθρομετανάστες που μπήκαν με την μέθοδο του μπάτε σκύλοι αλλέστε στις πόλεις και άτακτους Αλβανούς στην περιφέρεια.

Σε τέτοια περίπτωση το χτύπημα του ελληνικού στρατού θα πρέπει να είναι ακαριάιο και αμείλικτο.

Ίσως μάλιστα στην ενεργοποίηση αυτή να βοήθησε και η προκλητική ενέργεια των UCKάδων, με το να βάλει ο Κάτσε (ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ) τη φανέλα του UCK και ο κοσοβάρος της εθνικής Αλβανίας να τον παινεύει ότι είναι το είδωλο όλων των Αλβανών.

Ο παίκτης αυτός δεν "χωράει" πλέον στα ελληνικά γήπεδα, αφού το να τρως ψωμί στην Ελλάδα και να διεκδικείς ελληνικά εδάφη, είναι δύο πράγματα ασύμβατα.

http://www.prisonplanet.gr/εθνικα/24462-aφνιδιαστική-άσκηση-κατά-του-uck-προειδοποίηση-και-για-το-θέμα-του-κάτσε

Δεν υπάρχουν σχόλια: